ELY-keskuksen pk-yritysten kehittämispalvelut

Yritysten kehittämispalvelut ovat ELY-keskuksen tarjoamia analyysi- ja konsultointipalveluja, joiden avulla tuetaan pk-yritysten kasvua, uudistumista, kansainvälistymistä sekä työllisyyttä.

Polun alkuun pääset ottamalla yhteyden minuun: katsotaan yhdessä aloitetaanko liiketoimintasi kokonaisuuden analyysillä vai onko enemmän tarkoituksenmukaista mennä suoraa kehittämiskonsultointiin.

Voin auttaa Sinua, jos mielessäsi on talouteen tai rahoitukseen liittyviä asioita, esimerkiksi strategisia mahdollisuuksia kasvuun, liittyvätpä nuo näkemäsi mahdollisuudet sitten yritysjärjestelyihin, uusiin markkinoihin, alueisiin tuotantotapaan tai vaikkapa kiinteistö-, kone- tai laiteinvestointeihin.

Tässä yhteydessä on hyvä muistaa, että sukupolvenvaihdoskin on yritysjärjestely, johon on kaikkien edun mukaista valmistautua ajoissa, pistää niin sanotusti nurkat kuntoon.

ELY-keskuksen pk-yritysten kehittämispalveluissa tilaajana toimii ELY-keskus ja asiakkaana Sinun yrityksesi. Kantava ajatus on tarjota kehittymiskykyiselle yritykselle samat alan parhaat asiantuntijaosaamiset käyttöön yhtiölle strategisesti tärkeällä hetkellä, kuin suuryrityksillä on palkkalistoillaan koko aika.

Tämä mahdollistaa voimakkaalla tuella: tyypillinen minun työstäminen yrityksen kanssa kestää 3-5 päivää. Kokonaiskustannus on 1300 euroa (+ alv) / päivä sisältäen kaikki kulut. Tästä yrityksen omavastuu on kuitenkin ainoastaan 260 euroa (+ alv) ja konsultoinnissa 325 euroa (+ alv) / päivä.