ELY: Yritysten kehittämispalvelut

Yritysten kehittämispalvelut ovat ELY-keskuksen tarjoamia konsultointi- ja koulutuspalveluja, joiden avulla tuetaan pk-yritysten kasvua, uudistumista, kansainvälistymistä sekä työllisyyttä. Palveluja hyödyntämällä yrityksesi saa hyvät eväät menestykseen muuttuvassa maailmassa.

Tavoitteellinen ja tehokas yrityksen kehittäminen tarvitsee lähtökohdakseen vahvan näkemyksen yrityksen nykytilasta ja suunnasta, joiden pohjalta luodaan konkreettinen, räätälöity kehittämissuunnitelma. Palveluprosessissa autamme sinua löytämään liiketoimintasi tärkeät kehittämiskohteet ja hyödyntämään tehokkaasti asiantuntijapalveluita. Kaikki yhdestä paikasta, samassa prosessissa ja nopeasti.

Palveluiden toteuttajiksi on valjastettu maan parhaat voimat. Koulutuksen ja konsultoinnin asiantuntijoilla on korkea koulutus- ja osaamistaso sekä erinomainen kokemus alalta. Tämä takaa yrityksellesi huipputason palvelut, missä tahansa yrityksesi sijaitseekaan

Balanced Finance Oy on valittu yritysten talouden kehittämisen asiantuntijapalvelun toteuttajaksi vuosille 2018 – 2020. Palvelulla kehitetään yrityksen talouden strategista suunnittelua, seurantaa ja talouteen liittyvien tietojärjestelmien hyödyntämistä sekä määritellään yrityksen kasvun mahdollistavat rahoitusratkaisut ja autetaan niiden järjestämisessä.

Asiantuntijapalvelun kesto ja sisältö määräytyvät pk-yrityksen tarpeen mukaan. Tarpeen määrittely tehdään yhteistyössä ELY-keskuksen kanssa.

Hinta asiakkaalle on 300 € +alv /päivä. Balanced Finance Oy laskuttaa asiakasta palvelun toteuttamisen jälkeen.

Ainutlaatuinen mahdollisuus, kysy heti lisää

jukka.virta@balancedfinance.fi