Muut Palvelut

Meidän ydinosaamistamme on yritysrahoitus. Pitkä matkamme sen sisällä on tuonut erikoisosaamista myös siihen liittyvillä harvinaisilla, mutta toimijoilleen oleellisilla segmenteillä.

Esimerkkinä yrityksen verkkopalveluihin liittyvä tunnistautuminen: jos yrityksesi tarvitsee vahvasti tunnistautuvia verkkoasiakkaita, on rahanarvoista Sinulle että olet yhteydessä meihin.

Sama koskee kaikkia yrityspankkipalveluihin liittyviä erikoiskysymyksiä rahoitussopimuksista valuutta-, korko- ja hyödykesuojauksiin. Kannattaa tietää mitä tekee: oikeat välineet ovat erinomaisia oikeissa paikoiissa, mutta sitovia ja kalliita väärissä. Ammattilainen on tällöin edullinen apu.

Olemme tunnistaneet rahoittajien määrän  harvenemisen ja tietynlaisten tuotteiden voimakkaan myynnin johtaneen tiettyyn siirtymään alan toimijoiden keskuudessa. Muutos saattaa näkyä yritysasiakkaalle esimerkiksi konsultaation muuttumisena myynniksi jos takana on pankin oman intressin kasvu suhteessa asiakkaan intressiin. Kun huomioi lisäksi rahoittajien koon ja rahoitusalan asiantuntevuuden, kannattaa olla meihin yhteydessä kun neuvottelee rahoittajien kanssa merkittävistä asioista, summista, ehdoista tai vakuuksista. Näin tasapainoitetaan alan osaamista neuvottelupöydän ympärillä.