Neuvonantopalvelut

Yrityksen talous on ainoastaan sitä varten, että se osaltaan mahdollistaa yrityksen toiminnan. Yrityksen avainhenkilöiden pitää pystyä keskittymään ydinbusinekseen niin lyhyellä kuin pitkällä ajalla: yhtiön oman talouden pito ei ole minkään yhtiön ydinbusines. Mikäli talousasiat vievät viikottaista aikaasi, raha tai vakuus rajoittaa kannattavan yrityksesi toimintaa, koet maksavasi liikaa tai antavasi ylisuuria vakuuksia tai koet tekeväsi selvityksiä jatkuvasti rahoittajille, olet avun tarpeessa.

Taserakenne on perusta, joka oikeanlaisena mahdollistaa avaintekemisen nyt ja tulevaisuudessa. Sen päälle yritys tarvitsee itselleen oikeat pelivälineet. Oikeilla ratkaisuilla mahdollistetaan toiminta ja tilanteisiin tarttuminen. Pelivälineiden hankinnan jälkeen tulee toistuvat asiat digitalisoida mahdollisimman helppohoitoisiksi. Luonnollisesti nämä on saatava optimaalisilla hinnoilla ja vakuuksilla.

Harvalla yhtiöllä on tähän tarvittava osaaminen itsellään, koska kyse on syväosaamisesta, jota ei yhtiö jatkuvasti tarvitse.

Balanced Finance on kokenut, osaava ja tunnustettu yrityksen talouden asiantuntija. Meiltä saat yhtiöllesi ratkaisut, jotka säästävät Sinut turhilta harmailta hiuksilta ja varmistavat että Sinä voit keskittyä olennaiseen.