Yrityskaupat

Me tiedämme, että yrityskauppa on sen osapuolille ehkä merkittävin liiketapahtuma yrityksen elinkaaressa. Lisäksi se on usein sitä myös henkilötasolla. Ainakin se on usein henkilöiden kallein transaktio oman ydinosaamisensa ulkopuolisista asioista.

Tässä maassa ei anneta kirurgin veistä, hammasporaa, hitsauspilliä tai formula-autoa amatöörien käsiin. Kun on tärkeistä asioista kyse me olemme tottuneet luottamaan ammattilaisiin.

Me olemme yrityskaupan ammattilaisia. Kun olet asian edessä ota meihin yhteys.

Vähimmillään hoidamme prosessin puolestasi: ei vedätyksiä, ei hötkyilyä, ei sekavia paperinippuja eikä oman ydinosaamisalueensa ulkopuolella toimivia ”asiantuntijoita” eikä nyrpeitä ilmeitä pankeista. Ei hukka-aikaa.

Me tarjoamme yrityskauppaan selkeän prosessin ja vedämme sen. Kerromme kuka tekee mitä ja koska. Keromme myös mistä Sinun tulee päättää ja milloin. Me vedämme, Sinä päätät. Me hankimme myös mahdollisesti haluamasi eri selvitysten tekijät. Hekin jälleen kukin ammattilaisia omalla alallaan.

Kun olet sitä mieltä että tärkeillä kentillä tulee olla ammattilaisia, ota meidät vetämään yrityskauppasi. Olet sitten myymässä tai ostamassa.